Doba, no to jakie proponujesz? mam oko tez zawieszone na bridgestoneach
[O1] Jak zdemontować podsufitkę i ją pokleić?
Zwiń
X
-
co do demontażu: osłonki przeciwsłoneczne, uchwyty na drzwiami, osłony łupków środkowych, osłony tylnych słupków ( tutaj najpierw demontujesz dolne części , dopiero potem górę), listwa nad górną krawędzią bagażnika. na końcu odchylasz uszczelki drzwiowe i powinna sama spaść.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeto zależy jakie to pęknięcie. czy rozleciało się na 2 części czy tylko pękł ten twardy środek. 2 od strony dachu jak wygląda to tworzywo?? czy tam est jakieś wygłoszenie itp...??
Komentarz
-
-
trudno ocenić jak się nie widzi... ale ja bym to próbował skleić klejem poliuretanowym ( teraz "szewski" jest taki) i kawałkiem płyty paździerzowej, jak by nie pomogło to włóknem szklanym. Jak byś chciał kleić "szewskim" to pamiętaj o SUPER odtłuszczeniu i oczyszczeniu powierzchni bo on ma to do siebie że albo sklei na amen albo wcale:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespetrudno ocenić jak się nie widzi... ale ja bym to próbował skleić klejem poliuretanowym ( teraz "szewski" jest taki) i kawałkiem płyty paździerzowej, jak by nie pomogło to włóknem szklanym. Jak byś chciał kleić "szewskim" to pamiętaj o SUPER odtłuszczeniu i oczyszczeniu powierzchni bo on ma to do siebie że albo sklei na amen albo wcale
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespedanynx, pisałeś że z allegro. Czym szło? PP czy kurierem??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danynxnikt tego nie chce wysłać
Komentarz
-
Komentarz